A platit 3 500 000 $ doar pentru a aduce vedete la nunta nepoatei sale. Cum arata tanara de 19 ani


Un miliardar rus a cheltuit 3 500 000 $ doar pentru ca la petrecerea de nunta a nepoatei sale sa cante Mariah Carey si Elton John. In plus, Antonio Banderas a tinut un discurs pentru tanara in varsta de 19 ani.


Irene Kogan este nepoata miliardarului Valery Kogan, iar casatoria ei cu Daniel Kevey ei a devenit celebra. Motivul? Luxul in care s-au scaldat toti cei prezenti la eveniment.

Se pare ca doar vedetele invitate sa cante l-au costat pe magnatul rus 3 500 000 £, Mariah Carey cerand 2 500 000 £. Locatia a fost Hotel Landmark, unde o singura noapte de cazare costa 1450 £, iar Antonio Banderas a fost si el unul dintre invitatii de seama ai cuplului. 

Tortul a avut nu mai putin de 3 metri, iar fotografiile pe care diverse persoane le-au pus pe internet demonstreaza opulenta in care s-au distrat invitatii.

Meniul a cuprins 9 mancaruri diferite, care de care mai fastuoase, iar mireasa a urcat pe scena alaturi de Mariah si cele doua au dansat impreuna.

Valery Kogan este unul dintre cei mai bogati barbati din Rusia, iar averea de 2 miliarde de lire, pe care a strans-o, pare sa fie rezultatul unor investitii facute in Aeroportul Domodedovo, cel mai mare aeroport din Europa de Est. Despre magnat se povesteste ca a platit un designer care sa ii construiascao casa asemanatoare Casei Albe din Washington.

Vezi cum arata rochia de mireasa a nepoatei miliardarului si ce au postat invitatii de la nunta, mai jos:


 

#wedding #london

A photo posted by tatevik???????? (@tatevikkar) on


 

???????????? #mariahcarey

A video posted by tatevik???????? (@tatevikkar) on


 

Me and him#banderas #wedding #london

A photo posted by tatevik???????? (@tatevikkar) on


FULLSCREEN
A platit 3 500 000 $ doar pentru a aduce vedete la nunta nepoatei sale. Cum arata tanara de 19 ani
  • /

related posts