A pozat complet nud, cu bete de schi, iar acum face furori cu cele mai sexy tinute. Cum a fost fotografiata Lindsey Vonn


A fost numita "cea mai sexy schioare din lume", iar aparitiile sale nu pot decat sa demonstreze ca merita acest statut. Lindsey Vonn tine toti fotografii cu ochii pe ea, la fiecare iesire in public.


Poate concura cot la cot cu cele mai sexy vedete ale momentului, pentru ca are un corp foarte bine sculptat, ochi verzi, patrunzatori, par lung si blond si atitudine de diva.

Lindsey nu isi arata absolut deloc varsta de 31 de ani si poate fi numita cu usurinta una dintre cele mai sexy, dar si frumoase sportive din lume. Poate tocmai de aceea, frumoasa blonda a avut curajul de a poza nud, in pozitie de schiat, cu betele de schi in mana, imagine care a adunat peste 68 000 de aprecieri doar pe pagina sa de Instagram.


Ultimele sale aparitii nu fac decat sa intareasca ideea ca Vonn are un trup apropiat de perfectiune, pe care isi permite sa il imbrace in cele mai mulate si atragatoare fuste.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
A pozat complet nud, cu bete de schi, iar acum face furori cu cele mai sexy tinute. Cum a fost fotografiata Lindsey Vonn
  • /


related posts