A purtat o rochie cu decolteu urias, dar toti au avut ochi pentru alt detaliu. Ce s-a vazut cand s-au uitat in jos


Actrita a stralucit pe covorul rosu, insa nu neaparat datorita rochiei spectaculoase, ci a unui mic amanunt care a pus multe semne de intrebare.


Scarlett Johansson a adus stralucirea hollywoodiana pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Venetia, cu ocazia premierei noului ei film “Under the skin”. Marti seara, actrita in varsta de 28 de ani a atras atentia tuturor cand si-a facut aparitia la evenimentul asteptat de toata suflarea cinematografiei.

A incercat sa fie sexy, dar tanara de 20 de ani a eclipsat-o. Frumusetea lui J.Lo a palit cand pe scena i s-a alaturat Taylor Swift. FOTO

Frumoasa blonda a aratat superb intr-o rochie lunga, neagra, fara umeri, creatie Versace, care ii scotea in evidenta formele delicate ale corpului.

Scarlett a ales o coafura simpla si si-a prins parul intr-un coc usor lejer, lasandu-si spatele gol spre bucuria fotografilor, care au surprins-o din toate unghiurile posibile.

Ca si accesorii, actrita a ales un colier masiv, din diamante colorate care ii contura perfect bustul generos, iar cerceii cu piatra stralucitoare se zareau cuminti in urechile blondei.  Desi a incercat sa ascunda un mic detaliu, in momentul in care s-a asezat pe scaun, acesta nu a mai avut nicio sansa sa nu fie observat.

Cu toate ca a negat ca s-ar fi logodit cu iubitul ei, Romain Dauriac, Scarlett nu si-a mai putut ascunde inelul cu un diamant imens, ce trona pe degetul ei. Aceasta este cea mai clara dovada ca in curand vom auzi de o alta nunta, ce ii va avea ca protagonisti pe frumoasa Scarlett Johansson si iubitul ei, jurnalistul Romain Dauriac, cel cu care are o relatie din decembrie 2012.

FULLSCREEN
A purtat o rochie cu decolteu urias, dar toti au avut ochi pentru alt detaliu. Ce s-a vazut cand s-a asezat pe scaun
  • /

related posts