A purtat un costum de baie atat de mic, incat s-a vazut aproape tot. Cum a aparut la plaja Charlotte McKinney


La 22 de ani, Charlotte McKinney a devenit un star international dupa ce s-a difuzat in cadrul Super Bowl-ului american o reclama in care detine rolul principal.


Charlotte McKinney a devenit vedeta internationala peste noapte, dupa ce s-a difuzat in cadrul Super Bowl-ului american o reclama in care aceasta detine rolul principal. Nu doar chipul ei angelic i-a cucerit pe toti, ci si bustul generos pe care il pune in evidenta de fiecare data cand are ocazia.

Tanara de 22 de ani a fost surprinsa de paparazzi in timp ce se distra alaturi de iubitul ei pe o plaja din Malibu, imbracata intr-un costum de baie minuscul, care de-abia ii acoperea bustul impresionant.

De altfel, tanara a avut cateva probleme din cauza costumului de baie, iar la un moment dat a fost la un pas sa fie protagonista unui accident vestimentar major, evitat in ultima secunda, cand Charlotte si-a acoperit bustul cu mainile. 

Bustul de 32F care ar fi complet natural ii va oferi, cel mai probabil, o cariera promitatoare lui Charlotte, care are sanse sa le detroneze pe deja celebrele Kate Upton si Emily Ratajkowski din topul femeilor cu cel mai frumos bust natural din showbizul american.

In urma cu cateva saptamani, tanara a declarat ca s-a saturat sa fie comparata cu Kate Upton: "Cred ca suntem doua persoane total diferite si avem cariere diferite".

related posts

Modifică setările cookies