A purtat un costum de baie mult prea mic pentru bustul ei generos. Cum a aparut pe plaja aceasta vedeta


A devenit vedeta internationala peste noapte, dupa ce s-a difuzat in cadrul Super Bowl-ului american o reclama in care detine rolul principal. Charlotte McKinney este, mai nou, numele de pe buzele tuturor.


In prezent, blonda de 22 de ani participa la un show de dans din Statele Unite, motiv pentru care si-a intensificat activitatea fizica pentru a fi in forma pe parcursul emisiunii.

Asa cum era de asteptat, paparazzi se afla in continuu pe urmele sale, asa ca acestia au surprins-o in timp ce se afla pe plaja, alaturi de partenerul de dans cu care participa la emisiune, in timp ce faceau diverse exericitii fizice.

Citeste si: Ce fel de femei prefera barbatii: slabe sau voluptoase? Afla raspunsul!

Charlotte a purtat un costum de baie alb, format din doua piese, care i-a scos in evidenta formele de invidiat, mai ales bustul generos care a facut-o celebra.  

Bustul de 32F care ar fi complet natural ii va oferi, cel mai probabil, o cariera promitatoare lui Charlotte, care are sanse sa le detroneze pe deja celebrele Kate Upton si Emily Ratajkowski din topul femeilor cu cel mai frumos bust natural din showbizul american.

related posts

Modifică setările cookies