A purtat un sacou prea mic, care a dus-o la un pas de un accident vestimentar de proportii. Cum a aparut Aubrey O'Day


Fosta componenta a trupei Danity Kane, devenita vedeta de televiziune, model si actrita, a marcat o aparitie sexy pe covorul rosu al premiilor iHeart Radio Music Awards.


Vedeta care s-a confruntat cu mari probleme de greutate de-a lungul timpului a imrpesionat in urma cu o noapte, cand a pasit pe covorul rosu al premiilor iHeart intr-o tinuta mai plina de bun gust decat se asteptau multi.

Imbracata intr-un costum croit special pentru a pune in evidenta formele feminine, Aubrey a fost insa la un pas de un accident vestimentar de proportii, sacoul prea mic ridicandu-i mici probleme si expuanndu-i bustul.

In momentul in care s-a intors, artista le-a oferit fotografilor prezenti la eveniment o priveliste pe care nu o vor uita prea curand.

Ramane, totusi, de apreciat ambitia de care a dat dovada pentru a ajunge sa arate asa. La numai 28 de ani, vedeta de televiziune si cantareata Aubrey O'Day ajunsese sa acumuleze un numar foarte mare de kilograme, lucru care nu a facut decat sa-i strice imaginea.

Dupa ce se transformase intr-o femeie cu forme mai mult decat voluptoase si a fost nevoita sa suporte ironiile care se faceau pe seama noilor proportii, Aubrey s-a hotarat sa-si recapete formele care au consacrat-o. Acum, diva a ajuns sa poarte marimea 0 la haine, iar acest lucru nu a fost decat efectul criticilor pe care le-a primit chiar din partea celor din echipa care se ocupa de ea.

Transformarea e spectaculoasa si merita laudata pentru reusita :)

related posts

Modifică setările cookies