A purtat un slip atat de mic, incat a fost nevoita sa recurga la un gest extrem. Cum a fost fotografiat acest model


Michelle Lewin, un cunoscut model din Venezuela, a demonstrat inca o data de ce este considerata un guru al fitness-ului, expunandu-si corpul lucrat intr-un costum de baie minuscul. 


Aflata la o piscina din Miami unde a petrecut cateva ore in care s-a relaxat, Michelle Lewin a fost atractia celor din jur datorita aparitiei sale provocatoare.

Imbracata intr-un costum de baie minuscul format din doua piese, cu un sutien verde fosforescent si un slip portocaliu aproape inexistent, modelul recunoscut pentru fizicul sau lucrat si tonifiat a fost fotografiata in diferite ipostaze sexy, in anumite momente fiind surprinsa cand isi aranja slipul.

Poreclita "La Cuerpa" (Corpul in spaniola), Michelle Lewin s-a distrat de minune la piscina, ascultand muzica si facand baie, spre satisfactia celor din jur care au urmarit-o in continuu in timp ce se plimba pe marginea apei si se aseza pe sezlong pentru a se bronza.

Tanara de 28 de ani si-a creat un nume la nivel international datorita perseverentei cu care promoveaza un stil de viata sanatoasa si activa.

FULLSCREEN
A purtat un slip atat de mic, incat a fost nevoita sa recurga la un gest extrem. Cum a fost fotografiat acest model
  • /

related posts

Modifică setările cookies