A recunoscut ca si-a operat nasul si sanii. Kaley Cuoco, dezvaluiri fara perdea intr-un interviu Women's Health


Dupa mai bine de 10 ani de la interventie, Kaley Cuoco a recunoscut ca a urcat pe masa esteticianului pentru a-si altera look-ul.


La inceputul carierei sale, Kaley era una dintre adolescentele inocente in cautarea unei cariere la Hollywood. Pe vremea in care aparea in roluri episodice, ca cel din Al 7-lea cer, actrita nu avea un bust atat de atragator, motiv pentru care aceasta a hotarat sa apeleze la ajutorul chirurgilor. Pentru ca fotografiile cu ea din aceea perioada sunt rare, actrita a negat pana de curand ca ar fi apelat la silicon.

Recent insa, Kaley a dezvaluit tot adevarul despre interventiile chirurgicale: "Nu aveam absolut deloc sani! A fost cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata. Ma simteam disproportionata, iar silicoanele m-au ajutat sa capat incredere in mine insami. Scopul meu nu a fost sa ma transform in star porno sau sa fiu sexy, ci sa ma simt bine in propria mea piele".

 

@womenshealthmag fight for the life you want , and never look back ????????#runlikeagirl ????????

A photo posted by @normancook on


Ulterior, Kaley a mai suferit o interventie chirurgicala, despre care spune ca nu a fost de natura estetica, ci medicala. Actrita care face senzatie cu rolul lui Penny in "The Big Bang Theory" si-a petrecut sarbatorile de iarna recuperandu-se dupa o operatie nazala pe care a numit-o "esentiala". Kaley a dat de inteles ca din cauza unei deviatii de sept nu a putut respira corespunzator ani la rand si ca interventia i-a schimbat viata.

related posts

Modifică setările cookies