A renuntat pana si la lenjeria intima sumara pe care o prezenta. Un celebru model Victoria’s Secret a pozat fara sutien si lenjerie intima pentru o revista britanica


A devenit cunoscuta in intreaga lume datorita numeroaselor prezentari Victoria’s Secret pe care le are la activ. Mai nou insa, modelul in varsta de 27 de ani a renuntat pana si la articolele sumare de lenjerie intima si a pozat fara sutien sau bikini.


Este vorba despre Lily Aldrige, care a ales sa faca un pictorial comando, acoperita numai de o rochie bizara care pare croita din rachita.

Pozele vor fi publicate in urmatorul numar al revistei britanice Tatler, unde modelul vorbeste despre experienta de a deveni mama pentru prima oara, dar si despre modul in care a reusit sa revina in forma pentru a pasi pe podiumul Victoria’s Secret.

Lily are o relatie cu solistul trupei Kings of Leon, care a spus despre ea ca: "Abia am asteptat sa avem o familie impreuna. E o femeie minunata".

Lily si Caleb s-au casatorit in mai 2011 si au devenit pentru prima data parinti in iunie 2012, cand Aldrige a adus-o pe lume pe Dixie Pearl Followill, fetita lor.

Ce parere ai despre pictorialul facut de Aldrige pentru revista Tatler? Merita un LIKE sau un Dislike?

related posts

Modifică setările cookies