A reusit imposibilul! Amber a fortat nota: si-a etalat formele voluptoase in cea mai scurta si mulata rochie posibila


Sunt multi cei care o critica pe Amber Rose, iar motive sunt cu sutele :) Insa vedeta merita si admirata. Este una dintre putinele celebritati care se simte excelent in pielea ei, chiar daca nu are forme de supermodel, oferind un exemplu pozitiv tinerelor din intreaga lume care au probleme cu increderea in sine.


Amber Rose a demonstrat ca poti fi ultra sexy chiar daca ai celulita si cateva kilograme in plus. Vedeta a reusit sa fie in centrul atentiei la VH1 Hip Hop Honors: All Hail The Queens, dedicat femeilor din lumea hip hop-ului.

Fosta sotie a rapperului Wiz Khalifa a purtat o little black dress... dusa un pic la extreme :) Tinuta a fost atat de scurta, mulata si decoltata incat a transformat-o pe Amber in cea mai vanata vedeta de catre paparazzi.

Ca de obicei, nu au lipsit ochelarii de soare, din propria ei colectie.

De-a lungul timpului, Amber nu s-a sfiit sa poarte tinute excentrice, nu putine fiind cazurile in care aceasta a iesit in evidenta din cauza partilor corpului mult prea dezgolite, posteriorul bombat si bustul generos fiind atractiile principale pe care si le "valorifica" de cate ori are ocazia.

Desi nu are posteriorul perfect tonifiat si nici un abdomen de fier, fosta iubita a lui Kanye West nu se rusineaza cu defectele ei, ci se imbraca asa cum se simte bine.

Vedeta in varsta de 32 de ani s-a bucurat de celebritate pe parcursul relatiei cu Kanye West, actualul sot al lui Kim Kardashian, ulterior fiind casatorita cu rapperul Wiz Kalifa, de care s-a departit atunci cand a aflat ca acesta a inselat-o. 

FULLSCREEN
A reusit imposibilul! Amber a fortat nota: si-a etalat formele voluptoase in cea mai scurta si mulata rochie posibila
  • /

related posts