A scos cainele la plimbare in cea mai nepotrivita tinuta. Cu ce sandale s-a incaltat aceasta vedeta pentru o simpla iesire 


Pentru o simpla iesire la plimbare cu cainele, Olivia Palermo a facut un adevarat tur de forta, tinuta purtata fiind una de exceptie, insa nu foarte potrivita pentru o asemenea ocazie. 


Vedeta de 28 de ani a optat pentru un look ravasitor, tinuta fiind compusa dintr-o bluza alba si o fusta de aceeasi culoare, lunga, cu terminatie geometrica. Incaltamintea a fost reprezentata de o pereche de sandale cu barete, pe post de accesorii fiind o curea alba in talie, un ceas pe mana stanga si o pereche de ochelari. 

Olivia Palermo s-a casatorit de curand cu Johannes Huebl, in cadrul unei ceremonii restranse care a avut loc in New york, cei doi fiind impreuna din 2008. Tanara a purtat o rochie de mireasa Carolina Herrera, in design-ul careia s-a implicat alaturi de celebra creatoare de moda. 

Dupa realizarea unei linii de ochelari de soare in colaborare cu Westward Leaning, Olivia Palermo pregateste un nou proiect profesional, si anume o colectie de pantofi pe care ii va realiza alaturi de echipa Aquazzura. 

  • A scos cainele la plimbare in cea mai nepotrivita tinuta. Cu ce sandale s-a incaltat aceasta vedeta pentru o simpla iesire 

related posts

Modifică setările cookies