A slabit 31 de kilograme ca sa arate perfect in rochie de mireasa. Transformarea e spectaculoasa


Mama a doi copii, Kristy Thomas a slabit 31 de kilograme din dorinta de a arata perfect in ziua nuntii. Si a reusit! Transformarea ei e senzationala.


Kristy Thomas a vazut in magazin o rochie perfecta model A-line, dar a aflat ca nu se realizeaza decat pana la masura UK 8. La vremea respectiva purta haine 16, asa ca s-a ambitionat: "Cand am vazut rochia, pur si simplu am stiut ca trebuie sa fie a mea".

In varsta de 25 de ani, femeia a realizat ca greutatea ei de 98 de kilograme ii distruge cel mai frumos vis si a hotarat ca trebuie sa piarda lunar cate 3 kilograme pana in ziua nuntii: "Faptul ca rochia era disponibila doar in marimea 8 a fost imboldul de care aveam nevoie pentru a incepe dieta. Pur si simplu voiam sa am pozele perfecte de album si stiam ca doar imbracata in acel model as fi reusit acest lucru".

QUIZ - Vezi si tu ce fel de rochie de mireasa ar trebui sa porti in ziua nuntii

Kristy si-a cumparat rochia si a inceput dieta, 9 luni mai tarziu ea atingand greutatea ideala si ajungand sa o imbrace.

Cum a reusit? A incetat sa mai manance haotic, in special dulciuri si snack-uri. Inainte de regim, de la nicio masa nu-i lipseau painea si, ca desert, inghetata. Lucrurile s-au schimbat insa, iar in timpul regimului a renuntat la mancarea nehranitoare.

Cand simtea nevoia de paine, manca doar cate o felie din faina integrala si, cel mai important, a inceput sa faca exercitii, chiar si daca acestea insemnau doar scurte plimbari in parc. Iata cum a ajuns sa arate:

FOTO: mirror.co.uk

related posts

Modifică setările cookies