A tinut-o ascunsa pana acum. Cat de frumoasa e iubita lui actorului Taylor Lautner, Jacob Black din "Twilight"


Faptul ca a primit rolul lui Jacob in seria filmelor "Twilight" i-a schimbat radical viata si l-a transformat peste noapte din copil-vedeta, in star international. 


Era doar un pusti cand a primit rolul lui Jacob in celebrele filme Twilight. Acum, Taylor Lautner este barbat in toata firea si are milioane de fane in intreaga lume, care vor sa fie in permanenta la curent cu noutatile din viata lui.

Iar cand vine vorba de viata amoroasa, acestea sunt si mai curioase. Din fericire (sau pacate?) pentru ele, in ultima vreme starul a inceput sa apara in public tot mai des alaturi de iubita lui, o frumoasa actrita originara Canada pe care publicul o cunoaste din seriale precum "Cult", "Hunt to kill" sau "The 100". 

Marie Avgeropoulos are 28 de ani, este cu 6 ani mai mare ca actorul si a fost surprinsa recent la bratul sau, care participa alaturi de ea la cele mai cool evenimente mondene de peste ocean. Cei doi formeaza un cuplu frumos si, cu toate ca fanele si-l doresc burlac pe vecie, nici macar ele nu pot nega ca tanarul si iubita lui formeaza un cuplu reusit.

Iata cele mai recente imagini surprinse cu cei doi:

related posts

Modifică setările cookies