A tinut-o ascunsa pana acum si nimeni nu a stiut cat e de frumoasa. Cum arata mama superbei Andreea Raicu


Este clar ca o femeie frumoasa ca Andreea Raicu are si o mama pe masura. Acum o cunoastem si noi.


Andreea Raicu este un model pentru multe femei din Romania si o vedeta discreta care prefera ca viata personala sa nu ia niciodata conturul unei vieti publice. Totusi lumea i-a cunoscut deja iubitul, pe celebrul jucator de tenis de camp, Horia Tecau, iar Andreea ne-a prezentat-o de curand si pe mama ei.

Se pare ca desi are un program incarcat, Andreea si-a facut timp de o vizita la parinti. Frumoasa bruneta a postat o fotografie pe reteaua de socializare care a primit mii de like-uri. Fostul model s-a fotografiat alaturi de mama sa si de florile pe care aceasta le ingrijeste. Cele doua afisau un zambet larg, semn ca revederea le-a umplut sufletul de bucurie.

Andreea a declarat cu diferite ocazii ca mama ii este cea mai buna prietena, persoana care o sustine neconditionat in orice proiect s-ar implica si cea careia i se destainuie de fiecare data cand simte nevoia sa vorbeasca cu cineva.

Relatia dintre cele doua a fost mereu una stransa, Andreea amintindu-si ca in copilarie ii ducea dorul mamei sale care, din cauza meseriei de stewardesa, era mai mereu pe drumuri:

"Imi lipsea foarte mult mama, care calatorea mult, dar pe masura ce cresteam, am inteles ca asta e meseria ei… O vedeam in fiecare zi dar pentru scurt timp fiindca pleca dimineata si venea seara", a povestit Andreea pe site-ul ei personal.

FULLSCREEN
A tinut-o ascunsa pana acum si nimeni nu a stiut cat e de frumoasa. Cum arata mama superbei Andreea Raicu
  • /

related posts