A uitat-o deja pe Mariah Carey? Vezi cum arata bruneta atragatoare cu care a fost surprins Nick Cannon la cina


La cateva saptamani dupa despartirea de Mariah Carey, Nick Cannon a vorbit despre acest eveniment trist din viata lui.


"Cea mai mare problema atunci cand vine vorba despre o despartire intre vedete este opinia publica. Fiecare familie, fiecare relatie trece prin momente de acest tip, care sunt dificil de gestionat", a declarat Nick Cannon.

Facand referire la versul pe care Mariah Carey l-a adaugat in timpul unui concert din Japonia, cand a lasat sa se inteleaga ca ar fi fost inselata, Nick Cannon a declarat doar ca: "Ii urez tot binele din lume".

In urma cu cateva zile, Nick Cannon a fost fotografiat pe plaja, fara tricou, pe spate observandu-se faptul ca barbatul a inceput sa-si acopere tatuajul pe care si-l facuse cu numele fostei iubite. "O sa mai dureze pana va fi definitiv, inca nu este terminat", a spus acesta. 

Desi pare inca afectat de incheierea relatiei cu celebra cantareata, Nick Cannon a fost surprins de papaprazzi in timp ce lua cina cu o bruneta misterioasa, cei doi parand destul de apropiati. Frumoasa domnisoara se mandreste cu un fizic de invidiat, picioarele lungi si zambetul cuceritor fiind doar cateva dintre atuurile sale.

related posts

Modifică setările cookies