A uitat-o deja pe Mariah Carey? Vezi cum arata bruneta atragatoare cu care a fost surprins Nick Cannon la cina


La cateva saptamani dupa despartirea de Mariah Carey, Nick Cannon a vorbit despre acest eveniment trist din viata lui.


"Cea mai mare problema atunci cand vine vorba despre o despartire intre vedete este opinia publica. Fiecare familie, fiecare relatie trece prin momente de acest tip, care sunt dificil de gestionat", a declarat Nick Cannon.

Facand referire la versul pe care Mariah Carey l-a adaugat in timpul unui concert din Japonia, cand a lasat sa se inteleaga ca ar fi fost inselata, Nick Cannon a declarat doar ca: "Ii urez tot binele din lume".

In urma cu cateva zile, Nick Cannon a fost fotografiat pe plaja, fara tricou, pe spate observandu-se faptul ca barbatul a inceput sa-si acopere tatuajul pe care si-l facuse cu numele fostei iubite. "O sa mai dureze pana va fi definitiv, inca nu este terminat", a spus acesta. 

Desi pare inca afectat de incheierea relatiei cu celebra cantareata, Nick Cannon a fost surprins de papaprazzi in timp ce lua cina cu o bruneta misterioasa, cei doi parand destul de apropiati. Frumoasa domnisoara se mandreste cu un fizic de invidiat, picioarele lungi si zambetul cuceritor fiind doar cateva dintre atuurile sale.

  • A uitat-o deja pe Mariah Carey? Vezi cum arata bruneta atragatoare cu care a fost surprins Nick Cannon la cina
Modifică setările cookies