A vrut cu orice chip sa se ascunda de ochii lumii, insa a reusit exact contrariul. La ce accesoriu bizar a apelat V. Stiviano, iubita unui magnat 


Vedetele apeleaza la trucuri din ce in ce mai ciudate pentru a se bucura de intimitate. De aceasta data insa, alegerea lui V. Stiviano nu a fost deloc inspirata, caci bruneta a atras si mai mult atentia asupra ei.


Maria Vanessa Perez si-a schimbat numele in anul 2010 in V. Stiviano si este in vizorul presei din momentul in care a recunoscut ca este iubita lui Donald Sterling, un om de afaceri in varsta de 80 de ani, care a rasfatat-o pe aceasta de-a lungul timpului cu unele dintre cele mai scumpe cadouri.

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO

Din dorinta de a trece neobservata pe langa curiosii care ar fi analizat-o cu atentie sau fotografii care ar fi urmarit-o indiferent de itinerariul ales, V. Stiviano a apelat la un accesoriu inedit in momentul in care a hotarat sa iasa la plimbare, insotita desigur de cativa bodyguarzi.

Luna nasterii copilului iti spune ce meserie va alege cand va fi mare

Imbracata intr-o pereche de jeansi scurti si un tricou albastru, bruneta in varsta de 31 de ani s-a deplasat pe o pereche de patine cu rotile de aceeasi nuanta ca si restul tinutei si si-a ascuns privirea in spatele unui cozoroc metalic, pe care l-a asezat pe toata fata, reusind sa atraga si mai mult atentia asupra ei.

Ce parere ai de solutia pe care a gasit-o V. Stiviano pentru a se feri de fotografi?

related posts

Modifică setările cookies