Abay din "Puterea Destinului" arata perfect! E mai hot decat Boran cand isi da jos camasa si isi arata patratelele: FOTO


Desi personajele principale din "Puterea destinului" sunt cele mai indragite, nici cele secundare nu se lasa mai prejos si reusesc sa ii cucereasca pe telespectatori cu interventiile lor. Printre ele, Abay.


Abay s-a transformat rapid intr-un personaj indragit de telespectatori, care vor sa stie cat mai multe despre cel care reuseste sa dea viata atat de bine acestui personaj.

Tayanç Ayaydın este un actor apreciat si premiat in Turcia, iar cele 10 proiecte cinematografice si de televiziune in care a fost implicat stau drept dovada a calitatilor sale. In timpul liber, iubeste sa petreaca timp alaturi de prietenii lui si sa se joace cu cei trei catei pe care ii are, Tango, Timba and Momo.

Desi nu pare, ii place sa isi faca tatuaje, sa practice sporturi si sa cante la tobe, chitara si saxofon. Total diferit de personajul caruia ii da viata in film, starul este un "bad boy" si are un aspect mult mai sexy in viata de zi cu zi. Acoperite sub hainele conservatoare din serial stau cateva tatuaje mari. Iar sub camasa... staua scunse patratele mai bine definite decat ale lui Mehmet Akif Alakurt.

Daca nu ne credeti, nu trebuei decat sa admirati imaginile de mai jos. Nu uitati sa ne spuneti ce parere aveti despre felul in care arata si cat de sexy este:

 
 

related posts

Modifică setările cookies