Abdomenul impresionant pe care il ascunde Andreea Esca. Uite cum arata stirista in bustiera si colanti de sport


Putini s-ar fi gandit vreodata ca o vor vedea pe Andreea Esca intr-o astfel de fotografie. Vedeta si-a impresionat admiratorii cand a publicat o imagine din timpul antrenamentelor la sala, unde renunta (desigur) la sacoul serios de stirista.


Prezentatoarea TV Andreea Esca a postat imagini cu ea la sala, imbracata intr-un top fosforescent si colanti mulati. Cum era de asteptat, instantaneele au primit mii de like-uri si numeroase comentarii de apreciere: "Daca e miercuri... viata incepe cu Pilates", a scris Andreea, care a etalat un abdomen ferm si tonifiat, datorita caruia a primit numai complimente.

"Spor, draga mea! Arati foarte bine!",  "Arati excelent, Andreea! Se vede ca ai grija de trupul tau!", "Rezultatele se vad!", "Arati minunat!", au scris admiratorii prezentatoarei Stirilor ProTV de la ora 19.00.

Jurnalista le-a permis tuturor sa descopere o alta latura a ei si a surprins cateva ipostaze complet diferite de tot ceea ce stiam pana acum despre ea. Contul de Facebook al acesteia s-a transformat intr-un jurnal personal primit bine de internauti si e de inteles de ce!

Din punctul nostru de vedere, Andreea arata senzational si, recunoastem, vrei sa-i stim toate trucurile. Voi ce parere aveti?

related posts

Modifică setările cookies