,,Abia am timp sa ma spal si din cand in cand, ma rad pe picioare, daca nu uit." Sharon Stone, declaratii uimitoare


Are 59 de ani, dar nimeni nu poate uite cateva dintre rolurile pe care le-a jucat. Desi este una dintre cele mai sexy femei in viata, Sharon Stone spune ca se tine departe de operatiile estetice pentru ca ...nu are timp de asa ceva.


Nicio parte din corpul ei nu ii da de gol varsta. Blonda, supla, cu forme sexy si cu o mimica de diva absoluta, blonda care facea furori cu rolul sau emblematic, in anii 90, nu face din tehnicile de infrumusetare un obice. In plus, Sharon a facut cateva marturisiri care uimesc o mare parte dintre fani.

,,Doamne! Abia am timp sa fac baie!, a raspuns Sharon celor de la Haute Liing, in momentul in care au adus in discutie operatiile estetice. ,,Folosesc creme grozave si incerc sa ma rad pe picioare, atunci cand imi aduc aminte. Iubesc sa fac miscare, exercitii, despre care cred ca sunt cheia sanatatii. Si mancanc sanatoas, desigur. Dansez, fac yoga, inot, ma joc cu copiii, calaresc, merg la plaja, orice s-ar intampla- imi place sa fiu in miscare. Nu  iau lectii si ore, doar fac ce mi se nazare.", a mai continua blonda.


Sharon are 3 copii, de 17, 12 si 11 ani, pe care i-a adoptat in 2000, 2005 si 2006: ,,Efectiv ma trezesc alergand. Abia astept zapada. Suna prea simplu, dar copiii mei iubesc zapada si skiurile, asa ca este minunat."

Actrita inca mai pozeaza in lenjerie intima, pentru diverse publicatii, iar un lucru este clar, acela ca nu are nevoie de operatii estetice si ca arata fantastic.

Spune-ne si parerea ta, in sectiunea de comentarii de mai jos: 

 

FULLSCREEN
,,Abia am timp sa ma spal si din cand in cand, ma rad pe picioare, daca nu uit." Sharon Stone, declaratii uimitoare
  • /

related posts

Modifică setările cookies