Accident vestimentar pe covorul rosu. Vedeta care le-a oferit o priveliste de senzatie fotografilor veniti la eveniment


Corp perfect, chip angelic si sex-appeal - Joanna Krupa are toate ingredientele necesare sa-i innebuneasca pe barbatii din jurul ei. Recent, vedeta seducatoare le-a oferit o priveliste de senzatie admiratorilor.


Prezenta la Dog Angel Auction, Joanna Krupa a suferit un accident vestimentar de proportii pe covorul rosu. Rochia ei rosie, cu crapatura adanca a tradat-o si i-a dezvaluti lenjeria intima in fata zecilor de fotografi prezenti la eveniment.

Joanna nu a parut sa bage de seama ce s-a intamplat si a continuat sa pozeze ca o adevarata profesionista. De altfel, blonda se pozeaza singura in ipostaze seducatoare si tinute sumare, asa ca o mica dezvaluire pe covorul rosu e o nimica toata pentru ea.

In 2012, a fost votata cel mai sexy model de costume de baie din lume de revista Playboy. Kruppa socheaza constant presa din Statele Unite nu doar prin aparitiile ei dezinhibate, ci si prin declaratiile fara perdea pe care le face. Starul din "The Real Desperate Housewives of Miami", care este maritata cu milionarul american Romain Zago, nu s-a sfiit sa spuna ca nu este satisfacuta in dormitor de jumatatea ei.

"Sunt o fiinta extrem de sexuala si nu am parte de atat de mult sex pe cat mi-as dori", a povestit Joanna. Fostul fotomodel a marturisit ca este in stare de multe lucruri pentru a-si condimenta viata sexuala, dar ca exista un lucru cu care in mod cert nu este de acord: "N-o sa accept niciodata o a treia persoana in dormitor. I-ar placea daca as veni cu ideea asta! I-ar placea ideea unei alte femei!". 

FULLSCREEN
Accident vestimentar pe covorul rosu. Vedeta care le-a oferit o priveliste de senzatie fotografilor veniti la eveniment
  • /

related posts

Modifică setările cookies