Accident vestimentar sau miscare premeditata? Ce vedeta le-a aratat posteriorul colegilor de sezlong – FOTO rusinos


Este recunoscuta pentru faptul ca poarta numai costume de baie miniscule care atrag atentia asupra corpului ei perfect sculptat pentru care a muncit intens. Antrenoare de fitness renumita in SUA, femeia si-a facut chiar un obicei din a soca prin aparitiile ei.


Jennifer Nicole Lee, caci despre ea este vorba, nu este straina de astfel de "accidente vestimentare". Dimpotriva, mai toate iesirile ei la plaja sau la piscina se lasa cu un slip care alunca si cade sau cu un sutien neincapator care ii lasa bustul la vedere.

De data aceasta, ea le-a oferit un nou spectacol colegilor de sezlong care iesisera la o piscina publica din Miami.

Purtand un costum de baie miniscul oranj, fitness guru a observat ce poti pati daca te "zgarcesti" la material si iesi in public doar cu un petic care tine loc de bikini.

Astfel, in momentul in care si-a dorit sa iasa gratios din apa, vedeta de 37 de ani si-a expus posteriorul, care s-a lasat mangaiat de razele soarelui timp de cateva secunde, pana cand Jen l-a acoperit din nou.

Ca de obicei, antrenoarea de fitness nu s-a putut abtine si a facut show si cand nu era in apa, ea pozand nevoie mare, constienta de faptul ca paparazzi nu ii scapa din ochi nicio miscare.

Ce zici de Jennifer Nicole Lee? Exagereaza sau nu de fiecare data cand iese in public?

FULLSCREEN
Accident vestimentar sau miscare premeditata? Ce vedeta le-a aratat posteriorul colegilor de sezlong – FOTO rusinos
  • /


related posts