Accidentul care ar putea sa o coste titlul de Miss. Ce a patit reprezentanta din Guyana la cel mai mare concurs de frumusete


Optzeci si noua de frumuseti din intreaga lume s-au reunit in Las Vegas pentru a se infrunta intr-una dintre cele mai ravnite competitii de specialitate: Miss Universe.


Formata din mai multe stadii preliminare, aceasta etapa si-a propus sa aleaga 16 semifinaliste, care vor intra in faza finala.

Cumulate, votul juriului de specialitate si votul de pe site-ul competitiei vor desemna cea mai frumoasa femeie a lumii, titlu la care a ravnit si reprezentanta statului Guyana.

Din nefericire pentru ea insa, un accident suferit pe scena ar putea sa ii curme visul. Imbracata intr-o rochie lunga de un albastra deschis, ceva mai decupata decat s-ar fi asteptat juratii, tanara s-a prabusit pe scena fix in momentul celei mai importante probe: cea a tinutei de seara.

VEZI IMAGINI AICI.

Raquayyah Boyer a fost victima unei croieli mult prea stramte, care nu i-a permis sa paseasca in voie si care a dus la ceea ce participantele la acets tip de concursuri numesc o adevarata tragedie.

Tanara a fost desemnata Miss Guyana in luna septembrie a acestui an si le-a invins pe toate celelalte 10 adversare, ajung in faza preliminara din Las Vegas.

related posts

Modifică setările cookies