Aceasta a fost ultima postare pe Instagram a regretatului Robin Williams. Cum arata fiica lui acum, la 25 de ani


Robin Williams, cunoscut mai ales datorita rolurilor din "Mrs. Doubtfire" si "Cercul poetilor disparuti", a fost gasit mort in casa lui din Marin County si, potrivit dovezilor provizorii ale politiei, s-ar fi sinucis.


"Un individ de sex masculin declarat mort la ora 12.02 a fost identificat drept Robin McLaurin Williams, in varsta de 63 de ani, rezident in Tiburon, California", a comunicat politia locala, adaugand faptul ca o cauza probabila a decesului ar fi "sinuciderea prin asfixiere".

Reprezentanta actorului a specificat pentru presa ca Robin suferea de depresie si ca, de asemenea, la inceputul lunii iulie, Williams, care a luptat in trecut cu dependenta de alcool si de droguri, s-a internat intr-o clinica din din Minnesota pentru a lua parte la un program de prevenire a dependentei de alcool, scrie Mediafax

Familia si apropiatii sunt inca in stare de soc, iar sotia lui,  Susan Schneider, a declarat chiar ca: "Inima mi-e franta (...) Cerem sa ni se respecte viata privata in aceasta perioada de durere profunda. Asa cum a ramas in memoria tuturor, speram ca nu decesul sau va fi elementul central, ci nenumaratele momente de bucurie si rasetele oferite milioanelor de oameni".

De altfel, actorul era extrem de apropiat de sotia sa si de Zelda, fiica lui de 25 de ani, ultima postare a sa pe retelele de socializare constand intr-o imagine cu tanara care abia isi serbase ziua de nastere. Tanara calca pe urmele tatalui sau si a aparut in filme ca  Were the World Mine (2008), Nine Months (1995) si House of D (2004).

Mai jos, puteti vedea imagini cu cele mai importante fiinte din viata lui Robin Williams, cele care ii plang acum plecarea:

FULLSCREEN
Aceasta a fost ultima postare pe Instagram a regretatului Robin Williams. Cum arata fiica lui acum, la 25 de ani
  • /

related posts