Această imagine cu Ileana Lazariuc i-a făcut pe internauți să exclame “Nu este permis să fii atât de frumoasă!”


Are 36 de ani, doi copii, dar pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice pentru că arată ca la 18 ani. Ileana Lazariuc își surprinde fanii cu fotografiile pe care le postează pe contul ei de Instagram, iar aceștia au desemnat-o cea mai frumoasă femeie din România.

Tag-uri: #Ileana Lazariuc

Ileana Lazariuc și-a surprins plăcut fanii care îi urmăresc activitatea pe Instagram cu o fotografie în care este pe plajă și poartă o rochie galbenă mulată. Deși are 36 de an și este mama a doi copii, vedeta arată la fel de bine ca la 18 ani, iar fanii o complimentează adesea.


 

????Daydreaming in the ☀️#summer#beachday ⛱

A post shared by Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc) on


 

La Multi Ani Copii!!!????????????❤️❤️❤️

A post shared by Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc) on


 “Una dintre cele mai frumoase”, “românca noastră frumoasă”, “Detașat ești cea mai frumoasă femeie din România!!!”, “OMG!!!! Ce frumoasă ești!”, “Frumoasă femeie”, “Femeia Perfectă”, “pur și simplu ești superbă” și “De copilă ai fost superbă!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii i le-au lăsat pe Instagram.

Nici nu este de mirare că Ileana pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, căci și mama ei arată extrem de bine la 64 de ani.


 

Selfie with the MAN????????????????#madrid#funtime#bestteamever????#mutuamadridopen2017

A post shared by Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc) on


Ileana Lazariuc este căsătorită de nouă ani cu Ion Ion Țiriac, fiul lui Ion Țiriac și are doi băieți, Alexandru (în vârstă de 10 ani) și Nicholas Noah (8 ani). 

related posts