Aceasta trebuie sa fie una dintre cele mai mici perechi de bikini din lume! Cum arata din spate actrita italiana Valeria Marini


Mai are putin si implineste 47 de ani, dar blonda este cu siguranta de corpul ei si nu se sfieste sa si-l dezvaluie la plaja intr-un deux-piece minuscul.


Daca majoritatea femeilor care se apropie de 50 de ani au renuntat la deux-piece-uri pentru costumele intregi si se feresc de bikini, italianca Valeria Marini adora sa atraga atentia la plaja.

Blonda a fost suprinsa ieri de paparazzi americani pe o plaja din Miami, unde este in prezent in vacanta alaturi de sotul ei si de familie.

Valeria, care a debutat in cinematografie acum 26 de ani, a ales un costum de baie care sa o ajute sa se remarce. Bloanda a purtat un deux-piece bej cu aplicatii aurii, care a atras atentia asupra decolteului ei generos.

Actrita a adaugat un lantisor subtire pe talie, o pereche de ochelari de tip cat-eye si o palarie de paie, pentru a obtine un look glam, dar relaxat.

Daca din fata costumul ei de baie pare unul obisnuit, atunci cand italianca s-a intors cu spatele, cei de la plaja si paparazzi au putut sa vada una dintre cele mai mici pereche de bikini cu putinta.

Desi Valeria nu mai are o silueta tonifiata si celulita a inceput deja sa prinda teren, trebuie sa apreciem faptul ca este atat de relaxata si increzatoare in sine incat sa poarte o pereche minuscula de bikini si sa-si lase, astfel, la vedere, posteriorul.

Ce parere ai despre aparitia ei? Indrazneata sau de prost gust?

related posts

Modifică setările cookies