Acest model castiga cel mai mult din Instagram! Este incredibil cat incaseaza pentru o singura fotografie postata


Candice Swanepoel a fost desemnata cel mai influent model de lenjerie intima de pe Instagram. Ingerul Victoria’s Secret a reusit astfel sa intreaca nume celebre precum Rosie Huntington, Dita Von Teese si Kendall Jenner.


Candice Swanepoel isi rotunjeste lunar veniturile cu incasarile din postarile pe care le face pe Instagram. Ingerul Victoria’s Secret incaseaza chiar si 50.000 lire pentru o singura imagine publicata pe profilul ei, suma la care nu ajunge niciun alt model de lenjerie intima, nici macar Kendall Jenner.


 

Living out cowgirl fantasies ????

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) onModelul a ajuns la aceasta performanta in ciuda faptului ca si-a lasat cariera pe locul doi in ultimii ani. Candice a luat o pauza de la modeling pentru a deveni mama. In octombrie 2016 a nascut primul copil, iar la sfarsitul anului trecut a anuntat ca este insarcinata pentru a doua oara.

Candice este urmarita pe Instagram de peste 11,8 milioane de persoane, iar o fotografie de-a ei are in medie cate 300.000 de like-uri.


 

Goodluck angels! With you in spirit ????????

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on


 

@biotherm @gilles_bensimon ????#lifeplankton

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on


Totusi, desi suma pe care ea o primeste este una generoasa, nu se apropie de Selena Gomez. Dintre toate vedetele din lume, Selena castiga cel mai mult din postarile de pe Instagram. Mai exact, artista incaseaza cate 550.000$ de fiecare data cand promoveaza un produs sau serviciu prin intermediul retelei de socializare, intrecand-o chiar si pe Kim Kardashian, care se situeaza pe locul 2 cu 500.000$ per postare.

related posts

Modifică setările cookies