Acoperita doar cu o esarfa. In ce ipostaza sexy s-a lasat pozata Rosie Huntington-Whiteley, iubita durului Jason Statham


Rosie Huntigton-Whiteley este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume. Si pe buna dreptate! Cea mai recenta campanie in care este implicata ii intareste statutul de sex-simbol.


Modelul in varsta de 28 de ani este imaginea brand-ului Burberry si promoveaza celebrele esarfe ale acestuia cum stie ea mai bine: punandu-si in evidenta silueta perfecta. In pictorialul de promovare al campaniei de sarbatori, Rosie apare acoperita doar cu o bucata de material, aprinzand imaginatia cumparatorilor cu formele ei apetisante.

Desi acum este considerata sex-simbol, recent, vedeta din Transformers 3 si-a adus aminte cu emotie de perioada adolescentei, cand copiii radeau de ea la scoala pentru ca avea pieptul plat, pielea imperfecta si dintii strambi. Daca acum buzele ei mari sunt considerate senzuale, Rosie a marturisit ca atunci cand era mica, ii era rusine cu ele.

Perioada adolescentei este, in general, cea mai grea pentru majoritatea tinerilor, insa blonda de 28 de ani nu si-ar fi imaginat ca peste cativa ani va ajunge un fotomodel de succes si una dintre cele mai dorite femei din lume.

Iubita lui Jason Statham nu este singura personalitate britanica aleasa de cei de la Burberry pentru promovarea esarfelor emblematice. Nume importante din showbiz-ul englez, precum Julie Walters, Elton John, James Bay, Naomi Campbell sau Romeo Beckham, sunt si ele implicate in aceeasi campanie Burberry de sarbatori.

related posts

Modifică setările cookies