Acoperita doar in bijuterii. Vedeta care a dus la un alt nivel pictorialele sexy


Gabi Grecko, o tanara de 25 de ani care si-a facut un nume in industria modei i-a lasat pe toti cu gura cascata cand a publicat niste poze exagerat de sexy cu ea, pe retelele de socializare.


Gabi Grecko aspira la pozitia celebrei Lady Gaga si in ultima vreme marcheaza aparitii tot mai indraznete, dornica sa atraga atentia. Cel mai recent, ea s-a pozat pentru viitorul sot acoperita doar cu pietre pretioase si nu s-a sfiit sa le arate tuturor pozele sexy.

In cazul in care nu o stiti, va amintim ca Gabi Grecko este un model controversat, care ar face orice pentru a atrage atentia jurnalistilor. Logodnicul ei, Geoffrey Edelsten, este un om de afaceri extrem de bogat, in varsta de 71 de ani, care ii satisface orice capriciu.

La randul ei, Gabi nu se sfieste sa-i indeplineasca orice fantezie, drept dovada stand toate pozele sexy si pictorialele intime pe care le realizeaza doar pentru el. De altfel, intr-un interviu mai evchi, tanara spunea: "Chiar si cand suntem departe unul de altul ne descurcam intr-un fel. Ne trimitem poze dezbracati, iar eu ma imbrac adesea in tinute stil bandage, care ii plac foarte mult".

Mai jos, poze cu tanara si iubitul ei, dar si cu imaginile in care apare cu bustul acoperit doar cu pietre pretioase:

related posts

Modifică setările cookies