Actorii din "Al 7-lea cer", reuniune la 7 ani de la terminarea serialului. Cum arata acum familia Camden


Nu e roman care sa nu fi vazut macar un episod din celebrul serial "Al 7-lea cer". La 7 ani de la difuzarea ultimului episod, actorii care au jucat rolurile principale au avut parte de o reuniune emotionanta si au publicat poze de la revederea lor, spre incantarea fanilor.


Foto: buzzfeedrewind.tumblr.com

Actorii care au dat viata membrilor familiei Camden au luat cina in formula aproape completa, la 7 ani de la terminarea serialului care i-a consacrat ca actori. David Gallagher (Simon), Beverly Mitchell (Lucy), Stephen Collins (Eric), Jessica Biel (Mary), Barry Watson (Matt) si Catherine Hicks (Annie) i-au facut o bucurie lui Beverly, care este insarcinata pentru a doua oara.

"Aseara s-a intamplat ceva minunat, iar inima mea revarsa de fericire. Ii iubesc pe oamenii astia mai mult decat va pot explica. Ne-a lipsit Mac (n.r: Mackenzie Rosman, care a interpretat rolul lui Ruthie). Ma simt incredibil de binecuvantata ca ii am pe acesti oameni in viata mea", a scris viitoarea mamica.

Asa cum ea insasi a scris, de la cina au lipsit doar Mackenzie Rosman, dar si gemenii Nikolas si Lorenzo Brino, care au dat viata personajelor David si Sam Camden. 

Ei bine, fetita creata si stirba are acum 24 de ani si a lasat incocenta in urma, pozand chiar si pentru revista Maxim in lenjerie intima.

De cealalta parte, gemenii au 15 ani si au intrat intr-un con de umbra, ei nemaiavand niciun proiect important din 2007 si pana acum.

related posts

Modifică setările cookies