Actorii din "High School Musical", reuniune dupa 10 ani de la premiera. Cat de tare s-au schimbat si cum arata acum


Productia Disney "High School Musical" care i-a transformat in vedete internationale pe Vanessa Hudgens si Zac Efron implineste 10 ani de la premiera. Cu aceasta ocazie, postul pregateste o reuniune de zile mari. 


Actorii Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu si Monique Coleman au filmat un episod special in care au sarbatorit faptul ca filmul care i-a lansat, "High School Musical", implineste 10 ani de la prima difuzare pe Disney Channel.

Ei si-au amintit cum a fost la filmari, au vizitat platourile de filmare, au facut poze si mai apoi le-au distribuit pe retelele de socializare, anuntandu-si astfel fanii ca urmeaza o emisiune speciala, pe care nu au voie sa o rateze pe 20 ianuarie, daca locuiesc in SUA.

Absent de la reuniune a fost Zac Efron, care, potrivit DailyMail, va transmite si el totusi un mesaj special fanilor, insa separat de restul grupului de actori.

Chiar daca in popularul film creat de Disney cei mai indragiti de public au fost Vanessa Hudgens si Zac Efron, nici actorii din rolurile secundare nu au ramas mai prejos si si-au format adevarate grupuri de fani. Toti protagonistii s-au maturizat, au crescut si s-au transformat.

Monique Coleman, de exemplu, are 32 de ani si se ocupa si de lucruri serioase, ea detinand o platforma online care ii ajuta pe tineri sa tina legatura unii cu ceilalti si sa dezbata teme importante din zilele noastre. Corbin Bleu s-a maturizat si el si si-a creat o cariera in muzica, in timp ce Lucas Grabeel a lansat si el cateva piese.

Cat despre Ashley Tisdale, ea apare in continuare la evenimente mondene, promoveaza produse si face prezentari de moda. Iata-i cum arata acum:

related posts

Modifică setările cookies