Actrita din Laguna Albastra, in lenjerie, la 52 de ani. Cum arata Brooke Shield la 37 de ani de la rolul iconic


Brooke Shields a colaborat cu designerul Calvin Klein, pentru colectia de lenjerie intima, iar internetul este fascinat de subiect. La 37 de ani de la pictorialul pe care l-au facut impreuna, actrita dinb "Laguna Albastra" arata ca o pustoaica in creatiile casei de moda.


In varsta de 52 de ani, Brooke Shields a acceptat sa renunte la haine pentru a poza in lenjeria intima facuta de Calvin Klein. In ciuda faptului ca actrita a depasit de ceva vreme prima tinerete, arata exceptional si toti fanii sai sunt fascinati.

Brooke a inceput sa pozeze pentru marii designeri inca de la 12 ani si este considerata atata de ea, cat si de public, unul dintre copiii exploatati de la Hollywood.

La numai 10 ani, Brooke Shields a fost fotografiata nud de catre fotograful Gary Gross, pentru revista Little Woman. Fotografia a fost facuta cu acordul mamei sale, Teri Shields si a fost ulterior publicata in Sugar n Spice. Si-a inceput cariera de model la frageda varsta de 11 luni si a jucat rolul unei prostituate la numai 12 ani si chiar ea insasi spune ca s-a maturizat mult prea devreme din cauza mamei care a impins-o permanent spre aceasta cariera. 

Mai mult decat atat, Brooke nu este de acord ca fiicele sale, de 14 si 11 ani, sa aiba o cariera in lumea modei, pana cand nu vor fi mult mai mature. Fetitele i-au mostenit frumusetea naturala a mamei, insa apar foarte rar in lumina reflectoarelor. "Nu ar trebui sa vedem trupuri de 15 ani. Nu imi doresc un trup ca la 15 ani. Nu vreau sa arat ca un mic baietel. Am forme si lucrez pentru a-mi pastra forta", a povestit Brooke, adaugand ca industria in care a lucrat o viata intreaga este complet neloiala si demoralizatorare si ca iti ocupa extrem de mult timp, iar fetele ei nu au voie sa lipseasca de la scoala, educatia fiind prioritara. 

 

Love my water babies! Thank you to my girls (and Dad too!) for making me a mom. Love you! Photo by @AaronGoulding.

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Sprancenele sale groase, structura osoasa perfecta a fetei si parul sau lung au devenit simboluri ale frumusetii, iar la 5e de ani, Brooke are un look 100% natural, fiind una dintre putinele vedete de la Hollywood care refuza interventiile estetice.
 

 

????

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on


Imaginile cu Brooke Shield, AICI: 

  • Actrita din Laguna Albastra, in lenjerie, la 52 de ani. Cum arata Brooke Shield la 37 de ani de la rolul iconic

related posts

Modifică setările cookies