Actrita Mo'Nique a slabit 36 de kilograme. Cum arata dupa aceasta transformare dramatica si care sunt secretele slabirii ei


In luna noiembrie a anului trecut, starul din "Precious" a decis sa slabeasca incet, sanatos si definitiv. De atunci a reusit sa dea jos aproape 40 de kilograme si si-a documentat eforturile zilnic pe Twitter.


Dupa aproape 7 luni de eforturi sustinute, actrita, castigatoare a unui premiu Oscar, a reusit sa slabeasca 36 de kilograme.

Mo'Nique (pe numele ei real Mo'Nique Imes-Jackson) a povestit pe Twitter ca a reusit aceasta performanta adoptand o dieta sanatoasa, dar, mai ales, mergand zilnic la sala de fitness, facand yoga, jogging si jucand baschet.

Vedeta a recunoscut recent intr-o emisiune radio ca a ajuns sa cantareasca 98 de kilograme, dupa ce, pe vremea cand juca in sitcom-ul "The Parkers" avea 136 de kilograme, cea mai mare greutate a ei de pana acum.

"Scopul meu e sa ajung intre 90 si 86 de kilograme", a spus Mo'Nique, adaugand, totodata ca este foarte multumita de rezultatele pe care le-a obtinut pana acum.


 

  • Actrita Mo Nique a slabit 36 de kilograme. Cum arata dupa aceasta transformare dramatica si care sunt secretele slabirii ei
Modifică setările cookies