Actrite superbe, care s-au uratit pentru roluri din filme


"Arta cere sacrificii" spune un vechi proverb. Se pare ca atunci cand e vorba despre roluri care le-ar putea aduce mult-ravnitul Oscar sau macar succes la box-office, frumoasele actrite de la Hollywood nu se dau in laturi din a se transforma din lebede in ratuste urate.


Charlize Theron a trecut printr-o transformare dramatica pentru a interpreta criminala in serie Aileen Wuornos in "Monster" (2003). Superba blonda s-a ingrasat 15 kilograme, si-a ras sprancenele, a purtat lentile de contact si dinti falsi si a suportat un tratament de "uratire" a tenului. Totul a meritat, insa, la final, atunci cand a primit Oscarul pentru cea mai buna actrita.

Nicole Kidman a devenit o copie palida a femeii frumoase care este in realitate interpretand-o pe Virginia Woolf in "The Hours" (2002). Superba roscata a purtat o peruca si un nas fals in film, iar la final, Academia a rasplatit-o cu o bine-meritata statueta pentru rol.

Angelina Jolie a suportat si ea o transformare din sexy in infricosatoare pentru a o interpreta pe sociopata Lisa Rowe in "Girl, Interrupted" (1999). Puteti ghici deja ce a primit pentru rol - da, un Oscar.

Anne Hathaway este una dintre cele mai frumoase tinere actrite din Cetatea Filmului, dar pentru rolul din "Les Miserables" (2012) a acceptat sa slabeasca 15 kilograme, sa-si tunda parul si sa fie machiata ca o prostituata pe moarte. Totul a meritat la final, pentru ca Anne a plecat acasa cu un Oscar.

Mariah Carey a trecut si ea printr-un proces de uratire pentru rolul din "Precious" (2009), in care a jucat o asistenta sociala. Diva a renuntat la rochiile sexy, la bijuterii si la coafura perfecta in favoarea unor haine lalai si a unei peruci brunete.

Rooney Mara este de nerecunoscut in "The Girl With the Dragon Tattoo" (2011). Pentru a semana cu excentrica hackerita pe care o interpreteaza, Rooney si-a tuns si si-a vopsit parul, si-a oxigenat sprancenele si si-a facut piercinguri in urechi, buza, nas, sprancene si...in sfarcuri.

Cameron Diaz a jucat mereu roluri de femei frumoase. Singura exceptie e aparitia ei in "Being John Malkovitch", unde a aparut cu breton, un par stufos, electrizat si fara un strop de machiaj si a fost, practic, de nerecunoscut.

Gwyneth Paltrow este obsedata de un regim de viata sanatos - singura ocazie pe care o aveti sa o vedeti vreodata grasa este in pelicula "Shallow Hall" (2001). Pentru ca a fost vorba de o comedie usurica, fara sanse la premiile mari ale industriei cinematografice, Gwyneth nu s-a ingrasat pentru rol, ci a purtat un costum si o proteza faciala.

Emma Thompson a primit un nas fals, o dantura falsa si chiar un neg pentru a o interpreta pe celebra doica din "Nanny McPhee". Chiar daca nu a primit statueta pentru rolul din simpatica comedie, copiii au fost absolut incantati de personajul creat.

related posts

Modifică setările cookies