Acum 19 ani facea furori intr-un numar de striptease in "Minciuni adevarate". Cum arata actrita Jamie Lee Curtis in costum de baie, la 54 de ani


Au trecut aproape 20 de ani de la celebrul ei numar de striptease din "True Lies", dar se pare ca Jamie Lee Curtis imbatraneste cu gratie si este intr-o forma de zile mari.


Indragita actrita a fost suprinsa de paparazzi ieri, in Hawaii, unde este intr-o vacanta cu cateva dintre prietenele ei.

Jamie Lee a purtat un costum de baie intreg, negru, perfect potrivit pentru varsta ei si care i-a si flatat silueta. Astfel, decolteul actritei a fost evidentiat din plin, in timp ce zona abdominala, care, evident, nu si-a pastrat fermitatea de acum 20 de ani, a fost discret mascata.

Actrita a purtat un colier de argint si o pereche de cercei discreti si si-a completat outfit-ul acvatic cu o pereche de labe negre din cauciuc, care i-au protejat talpile de pietre.

Actrita a castigat un Glob de Aur pentru rolul ei din "True Lies", in 1994, pelicula in care a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger.

Curtis, care a devenit celebra datorita rolului din horror-ul din 1978, "Halloween", este fiica actorilor Janet Leigh si Tony Curtis.

Jamie Lee este casatorita din 1984 cu actorul Christopher Guest si are doi copii adoptivi, o fiica de 27 de ani si un fiu de 17.

related posts

Modifică setările cookies