Acum arata diferit, dar in urma cu 10 ani ziceai ca-s gemene. Cat de mult semanau Kim Kardashian si Nicole Scherzinger


Nicole Scherzinher si Kim Kardashian sunt nelipsite din topul celor mai sexy vedete. Daca acum cele doua sunt total diferite, la debutul lor in showbiz cele doua aveau un look foarte asemanator. Nici cei mai infocati fani nu reuseau sa le deosebeasca intotdeauna.


Amandoua sunt brunete, cunoscute la nivel international si au un sex-appeal imposibil de trecut cu vederea. Tenul lor masliniu si trasaturile deosebite le-au adus milioane de admiratori. Barbatii si-ar dori iubite  care sa le semene, iar femeile le invidiaza. Incontestabil, Kim Kardashian si Nicole Scherzinger sunt doua dintre cele mai populare vedete in acest moment.

Daca in prezent nu mai exista nicio urma de asemanare intre cele doua staruri, sa aruncam o privire inapoi in trecut, atunci cand acestea puteau fi confundate: 

Intre timp, Kim a suferit cateva transformari (desigur, acesta este un subiect tabu!), insa deosebirile dintre cele doua nu tin numai de fizic: vedetele au evoluat in directii diferite, urmand traiectorii mai mult sau mai putin profesionale. Kim Kardashian se poate lauda chiar cu o aparitie pe coperta revistei Vogue, dar si cu un… sex-tape. Este una dintre cele mai urmarite vedete de pe Instagram si are o avere impresionanta. In schimb, Nicole a ajuns o cantareata de renume international, chiar daca in acest moment nu este tocmai pe val. 

FULLSCREEN
Acum arata diferit, dar in urma cu 10 ani ziceai ca-s gemene. Cat de mult semanau Kim Kardashian si Nicole Scherzinger
  • /

related posts