Acum e casatorit cu Melania, dar inainte de ea a avut alte doua sotii superbe. Cum arata fostele doamne Trump


Donald Trump a mai fost casatorit de doua ori inainte de Melania: fostele doamne Trump sunt la fel de frumoase ca actuala sa sotie. Ivana a fost prima care l-a dus la altar si i-a oferit trei copii, pe Donald, Ivanka si Eric. Aceasta are in prezent 67 de ani.


Ivana Marie Trump este de origine ceha si a devenit cunoscuta prin primsa casniciei sale cu miliardarul Donald Trump. Este o personalitate mondena, femeie de afaceri autoare si, desigur, fost fotomodel.


In 15 ani de casnicie, Ivana l-a ajutat pe Donald sa isi managerieze imperiul in expansiune. Copiii ei si ai lui Trump au devenit mai intai personalitati de televiziune, aparand alaturi de tatal lor in reality show-ul The Apprentice.

In anii 80', Donald si Ivana Trump erau doua figuri marcante in peisajul monden neyorkez, fiind implicati in proiecte majore de afaceri.

Casatoriti in 1977 in cadrul unei ceremonii fastuoase, cei doi au divortat in 1992, dupa un proces costisitor, in care s-au luptat pentru milioanele obtinute impreuna. Se pare ca Ivana ar fi primit, intr-un final, 20 de milioane de dolari.

Dupa Ivana, a urmat Marla Mapels - o actrita si personalitate tv din America. In prezent, fosta doamna Trump are 53 de ani.  Marla si Donald au impreuna o fiica - pe Tiffany.

Si-au inceput relatia in 1989, s-au casatorit in in '93 si au divortat in '99. La nunta lor au avut peste 1000 de invitati.

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos.

related posts

Modifică setările cookies