Acum e celebra si bogata. Uite cum arata si ce facea Kim Kardashian la 13 ani, intr-un video care nu-i face deloc cinste


Acum e una dintre cele mai mari dive din showbizul de peste ocean, iar aparitiile ei sunt remunerate cu zeci, poate chiar sute de mii de dolari. Kim Kardashian nu a fost insa intotdeauna la fel de eleganta si controlata in gesturi.


Jurnalistii au descoperit in urma cu numai cateva zile un filmulet ascuns din adolescenta celei mai voluptuoase vedete de reality show. Tunsa bob, intr-un outfit alb si cu zambetul pe buze, Kim de atunci e total diferita de cea de acum.

Dezinvolta si plina de viata (asa cum acum nu pare in niciun interviu) diva a fost surprinsa la banchetul de absolvire a clasei a 8-a, spunand ca intr-o zi va deveni faimoasa si ca in viitor lumea si-o va aminti ca pe fetita dulce si frumoasa din imaginile respective.

Mai apoi, Kim incepe sa spuna cum ea este cea mai populara si mai iubita eleva din scoala si ca toti colegii ei ii vor duce lipsa in liceu.

Daca actualmente diva incearca sa isi controleze gesturile, sa se comporte cat mai manierat cu putinta si sa dea dovada de sofisticare, imaginile din adolescenta ei demonstreaza ca a fost o vreme cand era fix opusul a ceea ce vrea sa reprezinte astazi. Iata imaginile pe care le vrea, probabil, uitate:

related posts

Modifică setările cookies