Acum e cunoscut ca barbatul Ken, dar inainte ca operatiile estetice sa puna stapanire pe el, arata complet diferit. FOTO


A devenit cunoscut in toata lumea ca fiind barbatul care seamana cu papusa "Ken", insa inainte de a-si face peste 50 de operatii estetice, Rodrigo Alves avea un look total diferit.


S-a operat de peste 50 de ori si a cheltuit o avere pentru asta, insa este vesnic nemultumit de felul in care arata si pare ca nu se va opri nicicand din transformarile  care i-au adus faima.

Inainte de a incepe sa tina dieta dupa dieta si sa isi modifice atat chipul cat si corpul, Rodrigo era un barbat obisnuit. Dorinta de a arata complet diferit nu a fost suficient pentru a-l face sa se apuce serios de sport, iar brazilianul si-a facut patratele abdominale cu ajutorul bisturiului medicului estetician, urmand o multime de alte "imbunatatiri".

Transformarile sale i-au adus faima, iar de acolo nu a mai fost cale de intoarcere, iar "Ken" este incantat de atentia pe care o primeste. Barbatul a postat pe pagina sa de Instagram fotografii in care apare la inceputul drumului sau spre a fi o papusa in marime naturala, insa unii dintre fanii sai cred ca pana si in acestea, Rodrigo fusese deja operat.

 

Catch me up today on Channel 5! #plasticsurgey #makeover #plasticpositive ????

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on


 

#swiss #swissland #alps

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on


 

#aqualift #bioplastia #beforeandafter #fillers #deadly #plastic #kendoll #reallifekendoll

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) onMai multe imagini in galeria foto de mai jos:


FULLSCREEN
Acum e cunoscut ca barbatul Ken, dar inainte ca operatiile estetice sa puna stapanire pe el, arata complet diferit. FOTO
  • /

related posts

Modifică setările cookies