Acum e plin de muschi si dorit de femei. Cum arata insa Channing Tatum la inceputul carierei, cand nu mergea la sala


A jucat in "Coach Carter", "Supercorss" si "She's the man", dar adevaratul succes l-a cunoscut dupa "Step Up". Channing Tatum s-a transformat intr-unul dintre cei mai iubiti actori de la Hollywood si are milioane de fane in intreaga lume.


Numit in anul 2012 de catre revista People cel mai sexy barbat in viata, Channing Tatum le face pe doamne si domnisoare sa respire mai precipitat chiar si atunci cand apare imbracat in costum, pe covorul rosu al evenimentelor mondene.

Ochii versi, buzele senzuale si corpul lucrat intens la sala le innebuneste pe doamne, care abia asteapta sa-l vada mai ales in productii de tipul "Magic Mike", unde starul isi arata nu numai atuurile fizice, ci si miscarile perfecte de dansator. De altfel, Tatum, si-a inceput cariera ca stripper si nu se rusineaza cu acest fapt.

Desi acum este plin de muschi si are milioane de admiratoare in intreaga lume, asa cum era si firesc, Channing nu arata la fel de cizelat si lucrat la inceputul carierei, cand era doar un debutant. Pentru a-i observa evolutia, iata cateva imagini cu primele roluri pe care le-a facut starul.

Nu uita sa ne spui in sectiunea de comentarii daca iti place mai mult de el cu muschii mai lucrati sau mai putin cizelati:

related posts

Modifică setările cookies