Acum e superstar, insa putini isi mai aduc aminte cum arata Lady Gaga la inceputul carierei. Imagini din urma cu 10 ani


Putini sunt cei care nu au auzit de Lady Gaga, care in ultimii ani a devenit un adevarat fenomen. Cu vanzari de 146 de milioane de dolari din single-uri si 27 de milioane din albume, Gaga este cel mai bine vandut artist din toate timpurile.


Lady Gaga se poate mandri cu 12 recorduri mondiale inscrise in Cartea Recordurilor Guinness, 3 trofee Brit Awards si 6 Grammy-uri. Printre realizarile ei se mai numara si trofeul Contemporary Icon Award primit din partea Songwriters Hall of Fame si trofeul Fashion Icon oferit de Council of Fashion Designers of America.

In 2013, a fost pe locul 2 in Topul Times al celor mai influenti oameni din ultimii 10 ani, in vreme ce in 2015 a fost numita Femeia anului de catre Billboard. Si lista ar putea continua...

Pe numele ei real Stefani Joanne Angelina Germanotta, Lady Gaga s-a remarcat mai intai in calitate de compozitoare, iar mai apoi si-a incercat norocul pe cont propriu. Primele ei piese, Just Dance si Poker Face au facut furori in clasamentele internationale.

In 2007, Lady Gaga canta alaturi de Lady Starlight si arata diferit fata de cum o stim acum. In primul rand era bruneta :) In rest, la fel de sumar imbracata ca si in prezent :)

Iata mai jos imagini de la debutul ei in showbizul international:


related posts

Modifică setările cookies