Acum este una dintre cele mai provocatoare vedete, insa stii cum arata in copilarie? Selena Gomez, la cinci ani: FOTO


La 23 de ani, Selena Gomez este una dintre cele mai populare si ravnite vedete din showbiz. Putini stiu insa cum arata artista in copilarie, inainte sa cunoasca celebritatea.


Inainte de a deveni vedeta Disney si a se transforma intr-un star international, Selena Gomez si-a inceput cariera actoriceasca cu rolul din Barney & Friends. La vremea respectiva, in 2002, avea doar 10 ani si interpreta rolul lui Gianna, din distributia show-ului pentru copii facand parte si Demi Lovato.

La scurt timp dupa incheierea serialului, tanara a semnat un contract cu cei de la Disney, iar din 2007 a inceput sa joace in productiile acestora, devenind celebra la nivel international.

In urma cu putin timp, pentru a sarbatori aniversarea a cinci ani de Instagram, Selena Gomez a publicat o poza cu ea la cinci ani, dandu-le astfel fanilor ocazia de a o cunoaste mai bine si de a afla si mai multe lucruri despre omul din spatele vedetei.

Artista a primit sute de mii de like-uri si o multime de comentarii, admiratorii ei declarandu-se cuceriti de cat de simpatica putea fi in copilarie:

related posts

Modifică setările cookies