Acum mama respectabila, in trecut petrecareata si rebela. Imaginile cu Angelina Jolie care te vor soca


Ne-au obisnuit cu imaginea ei din ultimii ani de mama iubitoare, insa inainte de "era Brad Pitt" Angelina Jolie a fost o "fata rea": era rebela, se manifesta zgomotos in public, s-a iubit cu o femeie si a consumat substante interzise. Vezi cum arata inainte sa devina o vedeta respectabila.


Acum are 6 copii, dar Angelina a avut insa perioada ei de rebeliune. Punctul maxim l-a atins in momentul in care s-a casatorit cu Billy Bob Thornton. 

Intr-un interviu, Brad Pitt a spus ca Angelina Jolie  nu a renuntat complet la acele elemente temperamentale ale caracterului ei, insa ea prefera sa pastreze in prezent discretia asupra acestor parti ale personalitatii sale.

"E in continuare o fata rea. Intr-un fel minunat. Insa nu e ceva pe care il arata in fata publicului", a declarat Brad Pitt in emisiunea de televiziune "CBS This Morning".

Potrivit lui Franklin Meyer, barbatul care ii furniza actritei droguri, Angelina Jolie ar fi mers drogata, in 2000, la un interviu cu Charlie Rose. Acesta sustine ca actrita a prizat cocaina chiar inainte de a intra in direct.

“A prizat cocaina si inainte si dupa interviu. A venit la mine sa-mi ceara droguri inainte de a merge la emisiune si apoi m-am trezit din nou cu ea la mine”, a marturisit barbatul.

Meyer, care a petrecut opt luni la inchisoare pentru posesie ilegala de droguri, spune ca a intalnit-o pentru prima data pe Angie in 1997 intr-un hotel din New York. Din acel moment, vedeta l-a cautat periodic pentru a cumpara droguri de la el.

“De obicei imi dadea pentru o jumatate de gram de cocaina si ceva heroina cam 100 de dolari”, isi aminteste individual.

In timpul interviului din 2000, Angie a vorbit despre rolurile din “Gia” si “Girl, Interrupted” si despre cat de greu ii era sa interpreteze personaje dependente de droguri.

  • Acum mama respectabila, in trecut petrecareata si rebela. Imaginile cu Angelina Jolie care te vor soca

related posts

Modifică setările cookies