Acuzata ca a aparut pe scena cu burta si colacei. Ce raspuns le-a dat Lady Gaga criticilor ei


Lady Gaga a sustinut unul dintre cele mai ravnite recitaluri din showbizul international: cel din pauza dintre reprize de la Super Bowl 2017. Nu toti au avut doar cuvinte de lauda la adresa ei insa.


In timp ce multi i-au laudat calitatile vocale, spectacolul si coregrafia, au existat si carcotasi care s-au luat de felul in care a aratat Lady Gaga la Super Bowl.

Mai exact, artista a fost criticata ca a purtat topuri prea mici, care i-au lasat la vedere abdomenul mai putin tonifiat. Raspunsul vedetei la comentariile negative? "Sunt mandra de corpul meu".

"Am auzit ca silueta mea e subiect de discutii asa ca am vrut sa va spun ca sunt mandra de felul in care arat si cred ca si voi ar trebui sa fiti la fel (...) Fiti voi insiva, indiferent de ce ar spune sau crede cei din jur. Asta fac adevaratii campioni", a scris Lady Gaga pe contul ei de Instagram.

Vorbind recent in fata unei alte audiente feminine, blonda a recunoscut ca inca are probleme cu greutatea si ca a suferit si in adolescenta de tulburari alimentare.

“Greutatea e inca o problema. In fiecare videoclip si in fiecare revista in care apar te modifica si te fac perfecta. Nu e ceva real.” Apoi s-a adresat direct fetelor din public cu o rugaminte: “Razboiul dietelor trebuie sa inceteze. Toata lumea trebuie sa renunte. Pentru ca afecteaza copiii de varsta voastra. Si imbolnaveste fetele.”

related posts

Modifică setările cookies