Acuzata ca si-ar fi marit buzele. Cum a aratat Kesha la cea mai recenta aparitie publica


Solista piesei "Tik Tok" a fost surprinsa in urma cu putin timp de paparazzi pe aeroportul din LA, LAX, cu un look diferit de cel cu care erau obisnuiti fanii ei. Kesha a fost acuzata ca si-ar fi marit buzele, ceea ce a dat nastere anumitor controverse.


Vizibil obosita, cantareata s-a oprit totusi sa le vorbeasca fanilor si sa faca selfie-uri cu acestia, moment de care paparazzi au profitat pentru a o imortalizat in ipostaze mai putin flatante.

Printre cele cateva instantanee pe care le-au surprins, acestia au reusit sa imortalizeze buzele cantaretei, vizibil marite comparativ cu alte aparitii pe care le-a marcat in trecut. Daca a apelat la aceasta metoda d einfrumusetare sau nu, nu se stie sigur insa, Kesha alegand sa nu comenteze.

Artista a fost foarte deschisa totusi cand a venit vorba de abuzul la care a fost supusa de fostul ei producator muzical. Dupa cateva luni bune petrecute sub supravegherea medicilor, artista a reusit sa scape de dependente si a decis despre situatia care a adus-o intr-o stare atat de degradata.

Kesha si-a dat in judecata producatorul muzical pe motiv ca acesta ar fi abuzat-o fizic, sexual, verbal si emotional timp de 10 ani. Cantareata a povestit ca, inca de la 18 ani, Lukasz Sebastian Gottwald a inceput sa-i distruga increderea in sine.

Solista a povestit ca barbatul a inceput sa ii faca avansuri sexuale la scurt timp dupa ce a semanat contractul cu casa lui de productie si a adaugat ca Lukasz a constrans-o sa ia droguri si sa consume alcool, ea trezindu-se chiar la un moment dat in patul barbatului, ametita si fara niciun fel de amintire legata de cum a ajuns acolo.

Kesha a sustinut si inca sustine ca abuzul constant al producatorului a dus la tulburarile de alimentatie pentru care s-a internat la un centru special.

related posts

Modifică setările cookies