Acuzatiile socante care o vor infuria pe Regina Angliei. Ce invinovatiri i se aduc mezinului familiei, Printul Harry


Cu toate ca isi face datoria fata de Regina si de tara ca pilot de vanatoare in Afganistan si cu toate ca sute de mii de oameni il considera simpatic, Printul Harry nu a reusit sa faca impresie buna peste hotare.


Dimpotriva, Gulbuddin Hekmatyar, unul dintre fostii lideri locali si capul unor atacuri crunte asupra NATO, a lansat o multime de acuzatii socante asupra mezinului Familiei Regale Britanice, numindu-l pe acesta "sacal".

Barbatul originar din Afganistan, tara in care Printul Harry a fost trimis sa isi indeplineasca datoria de militar, sustine ca nepotul Reginei Elisabeta sacrifica vietile unor afgani nevinovati.

"Printul Britanic a venit in tara mea ca sa omoare nevinovati in timp ce e beat", a declarat Gulbuddin Hekmatyar pentru Daily Telegraph intr-un interviu rar acordat din ascunzatorile lui din munti.

"Vaneaza din elicopter fara rusine si nu intelege ca nu e atat de usor sa-I dobori pe leii si vulturi afgani. Sacalii nu pot vana lei si vulturi", a mai spus el.

Fostul prim ministru al Afganistanului si controversatul militar a primit intrebari in prealabil, a inregistrat raspunsurile si apoi le-a trimis jurnalistilor britanici, el aratandu-se profund nemultumit de interventia trupelor in tara pe care a condus-o candva.

"Autoritatile de la voi din tara inca viseaza sa revina perioada secolelor 18-19 si au pretentia ca ambasadorul britanic sa fie tratat ca un vicerege, iar printul ca un vanator care poate omori finite umane ca o Satana a vremurilor apuse", a incheiat barbatul.

Pana acum, reprezentantii Casei Regale Britanice au refuzat sa comenteze acuzatiile aduse la adresa Printului Harry si nu au putut fi contactat de jurnalisti.related posts