Adela Popescu a împlinit 32 de ani. Cum arăta vedeta în copilărie


Adela Popescu și-a petrecut prima parte a zilei în studioul Vorbește Lumea, unde a fost sărbătorită de colegul Cove.


Adela Popescu s-a bucurat de toată atenția la serviciu. Apoi, felicitările s-au mutat în intimitatea căminului, unde a fost sărbătorită de soțul ei Radu Vâlcan și băiețelul lor în vârstă de 2 ani, Alexandru. Adela va deveni foarte curând mamă pentru a doua oară. 

Acum se bucură de succes pe toate planurile, dar cum arăta și ce-și dorea Adela în copilărie. Sunt întrebări la care a răspuns mama actriței.

"De mică a cântat, de la un an şi 11 luni a mers la grădiniţă unde cânta continuu, spunea poezii. Toată lumea spune că este talentată iar pe mine mă uimea că reţinea versuri foarte grele pentru vârsta ei. Loredana era favorita, apoi fredona şi Laura Stoica, erau melodii grele pe care le cânta peste tot, la câmp, la grădiniţă, la joacă cu copiii. De mică avea toate datele să devină vedetă, să fie cântăreaţă, dar nu ne-am gândit nici noi că va avea un asemenea succes. , spunea mama Adelei în trecut.", într-un interviu pentru Pro2.  

Când era foarte mică, Adela Popescu visa să facă o cu totul altă meserie

 
"Nu-mi spunea că vrea să devină actriţă, mai degrabă că vrea să se facă vânzătoare la benzinărie. De când a început să meargă pe la 8-9 ani la festivaluri de muzică uşoară şi a început să cânte la clubul copiilor, apoi a apărut şi la televizor, şi-a schimbat opţiunea şi a spus că vrea să ajungă cântăreaţă.", a mai spus Doina Popescu, mama vedetei. 

 

FULLSCREEN
Adela Popescu a împlinit 32 de ani. Cum arăta vedeta în copilărie
  • /


related posts