Adela Popescu si-a pus fanii in impas cand si-a fotografiat cina. Recunoastem, nici noi n-am recunoscut toate felurile de mancare. Tu crezi ca reusesti?


Se pare ca actoria, muzica si moda nu sunt singurele pasiuni ale frumoasei blonde. Adela Popescu este pasionata si de gastronomie si are dovezi foto in acest sens.


Vedeta a postat aseara pe contul ei oficial de Facebook o imagine cu cina, insotita de textul "Healthy food for tonight! :) ".

Continutul celor 3 boluri si 2 farfurii de pe masa Adelei i-a pus in impas pe fani, care n-au reusit sa identifice toate ingredientele cinei.

"Da ce este in boluri?....Nu recunosc totul!", i-a scris o admiratoare. "Adela, ce mananci bun?", a intrebat-o o alta fana. "Mancarea italiana este foarte buna, mai ales broccoli si carciofi", a comentat un fan, dandu-se cunoscator. "Eu nu vad carciofi acolo, doar broccoli si asparagi", i-a raspuns comentatorului dinainte un alt fan.

Desi nu a tinut sa desluseasca misterul bolurilor, Adela a lasat un comentariu pentru una dintre admiratoarele sale. "Desigur, important e SA MANANCI, dar mai important e CE MANANCI! :", a scris Adela.

Voi ati reusit sa identificati corect toate ingredientele din cina vedetei?

related posts

Modifică setările cookies