Adelina Pestrițu, criticată dur pe Instagram. Gestul pe care fanii l-au taxat drept aroganță


Adelina Pestrițu a reușit să incingă spiritele pe Instagram cu ultima postare în care apare fetița ei. 


Zenaida Maria este vedetă pe Instagram, deși nu are nici două luni. Adelina Pestrițu i-a făcut cont pe rețeaua de socializare, unde este urmărită de peste 53.000 de aomeni. 

Mama micuței a reușit să stârnească un val de reacții negative după ce a postat o fotografie cu feția sa, care își bea biberonul cu lapte și ține cu mâna de o bavețică Gucci. 

 


Fanii Adelinei au taxat fotografia drept o aroganță a vedetei, care a vrut să se laude cu articolele de lux cu care își răsfață fetița. 

"Vai, Doamne, ce fițe!",  "Trebuia neapărat sa vedem firma Gucci că altfel nu se putea! Pe bune???" , sunt câteva dintre comentariile internauților care au dezaprobat gestul Adelinei. 

Adelina n-a așteptat prea mult ca să le dea replica.  

"Ești prea mica să’nțelegi ironia unei poze ca asta! ", i-a răspuns vedeta unei fane.

 

Au fost și persoane care i-au luat apărarea vedetei.  "Dacă își permite, de ce nu?", "Fiecare este liber / liber își crească bebelușul cum vrea! Alaptat sau nu, cu haine de firmă sau nu si lista poate continua"!  sunt câteva dintre comentariile de susținere. 

 

 

♥️ @baby_zeny

O postare distribuită de A D E L I N A ???? E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Iubitul Adelinei Pestrițu este Virgil Steblea, un afacerist cu business-uri în Germania, cu care are o relație de peste un an. Vedeta a fost cerută în căsătorie, iar cei doi urmează să se căsătorească, dar încă nu au dezvăluit data la care vor spune DA în fața stării civile.

 

 

Like nobody’s watching ???? @steblea.virgil

O postare distribuită de A D E L I N A ???? E •D •A (@adelina.pestritu) pe


 related posts