Adelina Pestrițu, prima ședință foto alături de soțul ei și micuța Zenaida. "Sunteți familia perfectă!"


Adelina Pestrițu are tot ce și-ar putea dori cineva. O carieră de succes, un partener care o susține și o fetiță care o face fericită în fiecare zi. 

Tag-uri:

Vedeta i-a făcit fericiți pe fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare, după ce a  postat recent o fotografie superbă de familie. 

 În imagine, Adelina Pestrițu o ține în brațe pe micuța ei în vârstă de două luni, iar logodnicul său, Virgil Ștebea, le înconjoară ocrotitor cu brațele de amândouă. Toți trei poartă haine albe, doar micuța Zenaida are în plus o bentiță cu o fundă mare, roz pal.  
 


Cu cine seamănă micuța Zenaida a fost cel mai discutat subiect pe contul de Instagram al Adelinei Pestrițu. Părerile au fost împărțite:

"Baby e cap taiat Dady!", "Mie nu mi se pare ca seamana chiar asa tare cu tatăl. Seamana si cu Adelina foarte mult. ", 

"Super frumosi si pot sa spun familia perfect. Acest bărbat este perfect pentru tine,se spune ca cei care sunt meniti să fie împreună seamănă unul cu celalalt." sunt câteva  dintre comentariile fanilor. 

Portretul de familie a strâns peste 60.000 de aprecieri și peste 300 de comentarii.  "Poza perfectă!" ,  "Sunteti minunati!",  "Ce familie superbă! ", au comentat fanii încântați. 


Adelina i-a făcut fiicei sale un cont de Instagram cu mult înainte ca micuța să vină pe lume.  Aici bruneta a postat recent mai multe fotografii de la prima ședință foto a Zenaidei.

 


  related posts