Adevarul despre abdomenul Selenei Gomez. Cum arata intr-o zi obisnuita, cand nu stie ca urmeaza sa fie pozata


A fost surprinsa pe aeroportul LAX intr-o tinuta casual, cu vedere la abdomen. Selena Gomez a incercat sa ii evite pe paparazzi, insa nu a reusit sa scape de obiectivele lor insistente.


Dupa o vacanta romantica petrecuta alaturi de The Weeknd in Italia, Selena Gomez a revenit in Los Angeles. Nu pentru mult timp insa, daca ne raportam la imaginile proaspat surprinde de paparazzi!

Fosta vedeta Disney a si parasit LA-ul si a facut-o cat a putut de discret. Din pacate pentru ea insa, angajatii publicatiilor mondene au fost cu ochii pe ea si au asaltat-o cu bliturile inca de cand a ajuns la aeroport.

Imbracata in jeansi si o geaca neagra, Selena a incercat sa isi ascunda abdomenul acoperit doar de un top minuscul. Folosindu-se de geanta, cantareata le-a ridicat cateva dificultati fotografilor, care nu au renuntat insa cu una, cu doua.

In cele din urma, ei au reusit sa surprinda abdomenul vedetei si sa distribuie apoi imaginile pe internet. Daca arata sau nu bine fosta vedeta Disney, ramane sa ne spui tu in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies